Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Addetti Sala Per Croissanteria Lab

Descrizione Sei appassionato/a dell'Horeca e desideri mettere in mostra le tue competenze in un ambiente dinamico e accogliente? Il nostro ristorante a Carob...


Da Restworld - Emilia Romagna

Pubblicato a month ago

Aiuto Cuoco Per Rsa

AxL SpA - Professionisti Sanità - seleziona per struttura sanitaria rivolta ad utenti anziani: AIUTO CUOCO PER RSA La risorsa si occuperà di: Controllo/conse...


Da Axl S.P.A. - Agenzia Per Il Lavoro - Emilia Romagna

Pubblicato a month ago

Tecnico Di Laboratorio Biomedico Patologia Clinica

Randstad Medical, divisione specializzata nella ricerca e selezione di professionisti in ambito sanitario e socio-assistenziale, è alla ricerca di Tecnici di...


Da Randstad Italia Spa - Emilia Romagna

Pubblicato a month ago

Responsabile Tecnico Scientifico/Veterinario

Responsabile Tecnico Scientifico/Veterinario a Rimini Per prestigiosa realtà, leader nel settore Pet, ricerchiamo: PosizioneResponsabile Tecnico Scientifico/...


Da Risorse S.P.A. - Emilia Romagna

Pubblicato a month ago

Condiments Technologist

Condiments Technologist
Azienda:

Barilla



Funzione Lavorativa:

Sanità

Dettagli della offerta

Career Opportunities: Condiments Technologist (90986) Requisition ID  90986  - Posted -  Research, Development and Quality  -  Research & Development  -  Italy  -  ParmaBarilla G. & R. Fratelli is looking for a  Condiments Technologist, within the Global CoE Condiments u nit. The position will report to the Global CoE & Product Development Pesto Senior Manager and it will be based in our Headquarters in Parma and will manage projects both in Pesti and in Sauces categories.Job PurposeS/he is part of working team and directly manages innovation and renovation projects, from product design definition to pilot plant prototyping and to industrial production start-up .Key AccountabilitiesPilot Plant PrototypingOrganize, supervise & document lab trialsOrganize, supervise and document pilot plant trialsLead tasting session to evaluate product performanceSelect manufacturing solutionsSelect appropriate ingredients and assess risks together with Q&FS/GSQM TeamPrepare product specificationsDefine final product shelf lifeRequire and contribute to sensory and panel test studiesEvaluate interaction between product and packagingSupport long term innovation roadmapKeep constain awareness on competitors at global levelContribute to grow knowledge and expertiseRequirementsDegree in Food Technology or Food Science or Chemical Engineering or related fields;At least 3 - 5 years of working experience in product development and/or innovation;Fluency in Italian and in English;Strategic thinking;Ability to create cross-functional relationship;Ability to negotiate and handle conflicts;Resilience and project management skills.#J-18808-Ljbffr


Risorsa: Allthetopbananas_Ppc

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Condiments Technologist
Azienda:

Barilla



Funzione Lavorativa:

Sanità

Built at: 2024-06-02T05:59:28.945Z