Spiacenti, l'offerta non è più disponibile,
ma puoi eseguire una nuova ricerca o esplorare offerte simili:

Grafico / Digital Content Specialist - Settore Legale

Consultant Milano, per conto di rinomato studio legale è alla ricerca di un/a esperto Grafico / Digital Content Specialist. Responsabilità Principali: Proget...


Da Adecco Filiale Di Milano Volta - Lombardia

Pubblicato a month ago

Corso Di Formazione Gratuito Di Luxury Event Manager | Online

Temporary S.p.A. - Agenzia per il Lavoro ricerca candidati per il Corso di Formazione Gratuito di LUXURY EVENT MANAGER Periodo di Svolgimento: dal 23/04/2024...


Da Temporary Spa - Lombardia

Pubblicato a month ago

Aiuto Cuoco/A Casa Di Riposo – Milano Lambrate (Mi)

WinTime S.p.A. Agenzia per il Lavoro - FILIALE DI VENEZIA per prestigiosa realtà privata operante nel settore socio sanitario ricerca un/a: AIUTO CUOCO/A CAS...


Da Wintime S.P.A. - Lombardia

Pubblicato a month ago

Cuoco/A

Sei alla ricerca di una nuova opportunità lavorativa stimolante e con prospettive di crescita? Synergie Italia filiale Milano Restelli, divisione specializza...


Da Synergie Italia S.P.A. - Lombardia

Pubblicato a month ago

Sous Chef
Azienda:

Sunset Hospitality Group - Italy



Funzione Lavorativa:

Arte / creatività

Dettagli della offerta

We are looking for a Sous Chef to join our Japanese Restaurant Sachi based in Milan, Hotel Gran Melià Palazzo Cordusio. • Replaces the Head Chef/Executive Chef during vacations and leaves and taking care of the kitchen's overall activities. • Observes compliance with the Company's policies and procedures, as well as governmental laws and regulations. • Ensures accuracy and quality of received food products and other supplies as required for daily operations. • Ensures submission of all relevant documents to Head Chef/Executive Chef for immediate processing. • Inspects products quality during and after preparation and adjusts as required. • Assists Head Chef/Executive Chef in inspecting all food and products are consistently prepared and served according to the restaurant's recipes, portioning, cooking and serving standards. • Meets customer requirements in terms of special requests and dietary needs. • Collaborates with Head Chef/Executive Chef regarding special requirements, VIPs, functions, etc. • Ability to travel for training and task force reasons. • Handles multiple priorities and works under stress. • Hospitality/fine dining/luxury restaurant: 3 years as Sr Chef De Partie / Junior Sous Chef role. • Japanese Cuisine knowledge, previous experience in Japanese / fusion restaurant in similar role. Role: Sous Chef Job Type: Permanent , Full Time Location: Milan, Apply for this job now.


Risorsa: Talent_Dynamic-Ppc

Funzione Lavorativa:

Requisiti

Sous Chef
Azienda:

Sunset Hospitality Group - Italy



Funzione Lavorativa:

Arte / creatività

Built at: 2024-05-09T22:50:36.519Z